2011-06-28

Idag åkte jag (Tobias) och två tjej kompisar Sofia och Amanda iväg och testade lyckan, gick väl sisådär men jag (Tobias) fick iallafall en gös på 1.7 kg och Sofia & Amanda tog en gös på 1.3 kg tillsammans på nå vänster på kastspöt haha! ;-) men men en trevlig helg med underbart väder och trevligt sällskap!
Tobias gös - 1.7 kg

Sofia & Amanda med sin gös - 1.3 kg!

2011-06-27

Får be om ursäkt för dåliga uppdateringar på ett tag nu, dels för det har varit riktigt dåligt fiske och om vi väl har fått något så är det bara smått som inte känns så vidare att lägga upp här på bloggen, men nu kommer iallafall ett nytt inlägg och en fin fisk!
Va jag (tobias) och en vän vid namn Henrik Sjökvist iväg och prövade fiske lyckan! kul att ha hittat en nytt ställe som värkar riktigt bra!
Vart iallafall en riktigt fin gös på 4.0 kg för Tobiias!
Tobias med en gös på 4.0 kg!

06/12

TMJ (tobias, mattias och jim) tog en sväng till oppbåga bruk där vi hade varit en gång tidigare och kännt ett antal hugg, så vi pröva igen, denna gång med vitlöks pennor som David "gösen" hade fixat ,som tydligen gav resultat, 3 gösar och en gädda, senare framåt kvällen drog vi vidare till favorit stället, där mattias fick en riktigt fin gös på 3500 gram!
Idag blir det att åka och pröva lyckan igen, så skit fiske på er alla!
Mattias med gösen på 3500 gram!

6 Vassa Jiggar!

Under våren och nu på försommaren så har vi prövat oss fram med massor utav olika färg kombinationer och olika former av jigg, och kommit fram till att dessa 6 är de jiggar som har gett bäst resultat i våra vatten runt omkring Örebro trakterna!
Alltså färgglada jiggar, gul/vit och grön har visat sig vara de mest effektiva färgerna, vi har även prövat massor av mörka färger för att vi hört att det ska vara bra, dock utan resultat!
Så vi slänger upp en bild på de jiggar som funkat definitivt bäst för oss!
Lycka till och hör gärna av er om det funkar lika bra för er som för oss!
tmjfiske@hotmail.com
Samtliga jiggar är köpta på http://www.sporting.se i Örebro!

Nattfiske 6/7

Kom precis hem från några timmars natt/morgon fiske!
Har varit på våra två favorit ställen, vart inte så mycket fisk, men mycket aktivitet dock!
Fick iallafall upp ett par fiskar, några smågäddor och sen fick Mattias en gös på 1.6 kg och Tobias en gädda på 5.8 kg (samtliga släpptes tillbaka), skulle väl önskat att kvällen bjudit på lite mer hugg då vi vet vad platserna har att erbjuda egentligen, men men kommer väl igång så småningom!
Tobias med gäddan på 5.8 kg!
Mattias med sin gös på 1.6 kg!
Ha det bra!

1/6 gösfiske!

En riktigt rolig kväll då vi prövade på en annan metod, botten mete med jigg i strömmen, tydligen väldigt bra på det stället iallafall!
I full gång med drillning!
Och där är han uppe! Tobias med en fin gös på 3.750 kg!
Och senare på kvällen va våran vänn Jonathan igång och drog upp 3 gösar, här får ni en bildp å den största!
Kompisen Jonathan med en gös på 2.750 kg!

Fiskelycka!

Tobias & Mattias med en vän va iväg ikväll och fiskade lite på favoritstället, vart en riktigt bra kväll med mycket hugg! Tobias fick en gädda, och tre gösar ( två med sig hem, 1.6 kg och den andra på 2.5 kg ) och två tappade precis innan landning , Mattias slutade på en gös på 1.9 kg och ett riktigt hugg som tyvärr kom undan med taffs och allting, synd!! får bli en annan gång!

Tobias med sina gösar till V: 1.6 kg till H: 2.5 kg!
Mattias med sin gös på 1.9 kg!
Ha det bra & skit fiske på er!

RSS 2.0